ЛЕЙДИ СОФИЯ

ЛЕЙДИ СОФИЯ

бул. Рожен 25
София,
България
23.3187454
42.7565273
UserLikes
Име: ЛЕЙДИ СОФИЯ
Адрес: София, бул. Рожен 25
Телефони: text to image
Уеб сайт: http://www.ladysofia.eu
E-mail: text to image
Отрасъл: Чорапи и чорапогащи
Дейност:

Производство на чорапи и чорапогащи

Ключови думи: чорапни изделия от полиамид, класически чорапогащи, чорапи, 100 полиамидна коприна, пак

За нас

ЛЕЙДИ СОФИЯ е български производител на дамски чорапи и чорапогащи, наложил се през годините като лидер на пазара.


Мода, изтънчена елегантност, грижа във всеки детайл и качество - това са думите, които характеризират чорапите и чорапогащите на ЛЕЙДИ СОФИЯ. 
Чорапите не са просто аксесоар, те са основен елемент в облеклото на елегантната и изискана жена, която е в крак с модните тенденции. 

Класически чорапи и чорапогащи са тези, чийто състав е 97% ПАК, 3% ЕЛ и са в различна плътност, в зависимост от предпочитанията на всяка жена. Те са меки и удобни и могат да се носят с пола и под панталон. 
Луксозната серия включва всички видове чорапи и чорапогащи със съдържание на еластомерна нишка /еластан или ликра/. Плътността е от 15 den до 150 den. Предпочитаните цветове са телесния, който е в няколко меки нюанса и неизменното черно. 
Чорапогащи и клинове от микрофибър - много популярни продукти за есенно-зимния период, както и за пролетта. Микрофибърът, който е вложен в изработката на тези продукти е мек на допир и създава усещане за топлина и комфорт. Клиновете и плътните чорапогащи подхождат на всякакви ежедневни тоалети и обувки, могат да се носят с поли в различна дължина, къси и 3/4 панталони, с дънкови поли, ботуши, боти и т.н.


ЛЕЙДИ СОФИЯ АД разполага с капацитет, който може да поеме производство на още по-широка артикулна гама, както и разработването на артикули по индивидуална поръчка.

 

Открийте ни в Google+